loading

м Чернігів, вул. 1-го Травня, 166-Б

м Чернігів, вул. Коцюбинського, 61

м Чернігів, вул. Незалежності, 15

+ 380 462 93-00-70

+ 380 97 373-04-04

+ 380 99 498-94-78

+ 380 93 567-68-78

UA

Політика конфіденційності

Дана політика конфіденційності визначає правила використання персональної інформації, яка передається користувачами при відвідуванні веб-сайту Медичного центру  “ТЕСЛА”– https://ua.teslacenter.com.ua. Персональна інформація збирається з метою забезпечення реалізації відносин у сфері охорони здоров’я. Для забезпечення доступу до сервісів веб-сайту (онлайн-консультації, онлайн-запис, відгуки про клініку та лікаря), користувач може самостійно надавати наступні персональні дані:

  • Ім’я,
  • Телефон,
  • Електронна пошта,
  • Дата народження.

Крім того, автоматично зберігаються:

  • IP-адреса,
  • дані тимчасових cookie-файлів.

Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Під час заповнення форм на веб-сайті з вказуванням персональних даних, користувач висловлює добровільну згоду з Політикою конфіденційності. В разі незгоди з умовами Політики конфіденційності, користувач не може продовжити використання сервісів веб-сайту.

Адміністрація веб-сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їхнього носія. Дані можуть бути відкриті у випадках, передбачених діючим законодавством.

Адміністрація веб-сайту вживає всі заходи для захисту даних користувачів від несанкціонованого доступу. Оновлення політики конфіденційності публікуються на даній сторінці.